Kezdőlap
Kiadó helyiségek
Bérlők
Szolgáltatásaink
Gyakran ismételt kérdések
Galéria
Dokumentumok
Partnereink
Kapcsolat
Az Ön neve:
Email címe:
SPO Invest Hungary Kft.
Cégnév: SPO Invest Hungary Kft.
Telephely: Nagykanizsa, Buda Ernő u. 19.
Telefon: (30)883-7995; (93)900-090 FAX: (93)900-072
Weboldal: www.facebook.com/spoinvest.upcdirect
E-mail: iroda.spoinvest@gmail.com

 

  Emelet Iroda
Megtalálhatóság az inkubátorházban 3 309

 

 Zala és Somogy megyék háztartásaiba az SPO Invest Hungary Kft. munkatársai segítségével érheti el a UPC Direct minőségi műholdas televíziós szolgáltatását, mert ne feledje: a jó digitális dolgok, az égből jönnek!

 UPC DTH S.à r.l. eljuttatja Önnek a műholdas televíziózást, annak minden előnyével, lakjon Ön az ország bármely pontján! A megújult UPC Direct minden eddiginél gazdagabb élményt nyújt az egész családnak. Nagy képfelbontású HD csatornákkal, digitális videorögzítő funkcióval és színvonalas prémium csomagok gazdag választékával szeretnénk otthoni kikapcsolódását igazán magas színvonalúvá tenni.

 A UPC Direct digitális televízió szolgáltatása az ország bármely pontján elérhető. Vonzó csatornakínálatunk és az adás kiváló minősége tökéletes szórakozást biztosít az egész család számára. Ezeknek, díjnyertes ügyfélszolgálatunknak és a gondosan összeállított csatornacsomagoknak köszönhetően a UPC Direct egyre több és több elégedett ügyfelet köszönthet előfizetői között.

 A UPC Direct kínálatában a legnépszerűbb csatornák széles választéka kiváló minőséggel párosulva hozza el az Ön otthonába a véget nem érő prémium szórakozást. A UPC Direct kimagasló technikai hátterének köszönhetően a műsorok kiváló kép- és hangminőségben jutnak el minden előfizetőnkhöz, így biztosítva a zavartalan és élményekkel teli szórakozást az egész család számára. 13 HD-csatorna is helyet kapott kínálatunkban, amelyekkel megtapasztalhatja a rendkívül részlet gazdag kép és a tökéletes hanghatások (Dolby Digital 5.1) együttes élményét nappalijában.

 


Számunkra Ön a legfontosabb, ezért könnyen elérhető és szakértő támogatást biztosítunk
magasan képzett munkatársaink segítségével, akik telefonon, e-mailben, Facebookon és Nagykanizsán személyesen, a Tesco bejárata mellett található irodánkban is legjobb tudásuk szerint válaszolnak a felmerülő kérdésekre.

Projekt neve:

Nagykanizsa Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozása

Global Online Shopping Store : Inplussale.com

Projekt kódszáma: NYDOP-10005
Kedvezményezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft

2 Day Diet is a weight loss supplement that contains a blend of unique Chinese herbs which can prevent the digestion of dietary fat, hence reducing its absorption by the body. Its special formula help to burn, eliminate and reduce fat.Related article: Which nutrients are beneficial for eyes?

 

The study of fruta planta reduce weight found that people who suffering from diabetes supplement lot of vitamin B3 can cause elevated blood sugar, and the more dose, the more serious problems caused by blood sugar.Related article: 3 kinds of people should not eat vitamin