Kezdőlap
Kiadó helyiségek
Bérlők
Szolgáltatásaink
Gyakran ismételt kérdések
Galéria
Dokumentumok
Partnereink
Kapcsolat
Az Ön neve:
Email címe:
Dr. Szőllősi Edit
Cégnév: Dr. Szőllősi Edit
Telephely: Nagykanizsa, Buda Ernő u. 19.
Telefon: +36 20 9736 354
E-mail: szollosiedit.dr@gmail.com

 

  Emelet Iroda
Megtalálhatóság az Inkubátorházban 3 306

 

Ügyvéd vagyok. Szakterületem a biztosítás- és kártérítés (baleseti- közúti baleseti), ezen belül is a személyi sérüléssel járó balesetek, gépjármű károk, valamint a környezetvédelem.

A biztosítási,- és környezetvédelmi szakjogász diplomát az ELTE Jogi Továbbképző Intézetének keretében szervezett 2, 5 -2,5 éves posztgraduális képzés keretében kaptam meg. A jogi doktori diplomámat a Pécsi Janus Pannonius Egyetem Jogi karán kaptam meg.

Pályaválasztásomban nyomatékos indokként a bennem rejlő igazságérzetet nevezném meg, amit már nagyon fiatalon felfedeztem magamban, ami gyengébbek melletti kiállásban, és a körülöttem történt igazságtalanságok miatti ellenállásomban nyilvánult meg. Először a bírói hivatást választottam, és a Zalaegerszegi Járásbíróságon lettem fogalmazó, ahol 2 év szakmai gyakorlat után sikeresen szakvizsgáztam. Titkári kinevezésem után azonban jogtanácsos lettem egy termelő üzemben, majd ezt követően egy nagy biztosító társaságnál, már, mint biztosítási szakjogász lettem jogtanácsos. Innen elindulva közalkalmazott lettem, majd 1994. április óta a Zala Megyei Ügyvédi Kamara tagja vagyok, mint egyéni ügyvéd. Később egy másik biztosító társaság megbízott ügyvédje voltam két, Dunántúli megyében. Mivel mindkét oldalon ügyfél, és biztosítói oldalon is dolgoztam, ez teljesebbé tette rálátásomat a jogviták kezelésére, és a biztosítók kárrendezési gyakorlatára. Hazánkban működő, kizárólag jogvédelmi biztosításokat művelő biztosító társaságnak is dolgozom, az ügyvédi regisztrációjukban szerepelek. A jogban járatlan, a hivataloknak, biztosítóknak, és egyéb környezetben kiszolgáltatott emberek pártfogása, jogaik kikényszerítése a szakmailag jól felkészült szervezetekkel szemben mindig nagy kihívás volt számomra, és a mai napig is az, 20 éves ügyvédi gyakorlattal a hátam mögött. Ügyvédi praxisom alatt rengeteg tapasztalatot gyűjtöttem, és szereztem, ami a korábbi biztosító társaságoknál szerzett gyakorlatra támaszkodott, és ezáltal a peren kívüli, és a peres eljárásokban összegyűjtött egyéb tapasztalatokkal gazdagodtam.

Ha honlapomat átlapozza, és az éppen Ön előtt álló jogvita megoldásához szükséges felvetéseket talált, akkor forduljon hozzám bizalommal, bárhol is lakik az országban. Az internet világában nincsenek távolságok, a megoldás ott hever az asztalon!

                                    

                                                                                                                                             Dr. Szőllősi Edit

 

Projekt neve:

Nagykanizsa Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozása

Global Online Shopping Store : Inplussale.com

Projekt kódszáma: NYDOP-10005
Kedvezményezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft

2 Day Diet is a weight loss supplement that contains a blend of unique Chinese herbs which can prevent the digestion of dietary fat, hence reducing its absorption by the body. Its special formula help to burn, eliminate and reduce fat.Related article: Which nutrients are beneficial for eyes?

 

The study of fruta planta reduce weight found that people who suffering from diabetes supplement lot of vitamin B3 can cause elevated blood sugar, and the more dose, the more serious problems caused by blood sugar.Related article: 3 kinds of people should not eat vitamin