Kezdőlap
Kiadó helyiségek
Bérlők
Szolgáltatásaink
Gyakran ismételt kérdések
Galéria
Dokumentumok
Partnereink
Kapcsolat
Az Ön neve:
Email címe:
HappymumShop
Cégnév: HappymumShop
Telephely: Nagykanizsa , Buda Ernő u. 19
Weboldal: www.happymumshop.hu
E-mail: info@happymumshop.hu
  Emelet Iroda
Megtalálhatóság az Inkubátorházban 2 212/2

 

A   Happymum   2017. tavaszán érkezett meg  Magyarországra.

A   olyan nőknek szóló márka, akik divatosan elegáns, emellett harmonikus stílust keresnek. A Happymum eredetileg várandós nőknek készült azért, hogy különlegesnek és divatosnak érezhessék magukat anélkül, hogy feladják napi aktivitásaikat életük egy meghatározott szakaszában. Minden Happymum   ruhát úgy terveztek, hogy a terhességet követően is használhatóak legyenek.

A   Happymum   folyamatosan követi a legfrissebb trendeket, s olyan kollekciókat mutat be, amelyek a szépséget a kényelemmel kombinálják. A   Happymum   ruhastílus alkalmazkodik a várandósság időszakaihoz, így nem csak egy egyszerű kismama-ruha, hanem stílus és nőiesség egyben.

Designereink olyan megoldásokat alkalmaznak a ruhák tervezése során, hogy a várandós ruhák csak a növekvő pocak részeken tágulnak rugalmasan, de a várandósságot követően azonnal visszaállnak eredeti alakjukra.

A várandós hölgyeknek szóló kollekcióink mellett figyelmébe ajánljuk RockyRabbit - baba-mama kollekciónkat, melyben a kicsik és anyukájuk azonos típusú ruhát viselhetnek.

Szeretettel várunk mindenkit webáruházunkba,a  

Happymum  magyarországi csapata  

Projekt neve:

Nagykanizsa Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozása

Global Online Shopping Store : Inplussale.com

Projekt kódszáma: NYDOP-10005
Kedvezményezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft

2 Day Diet is a weight loss supplement that contains a blend of unique Chinese herbs which can prevent the digestion of dietary fat, hence reducing its absorption by the body. Its special formula help to burn, eliminate and reduce fat.Related article: Which nutrients are beneficial for eyes?

 

The study of fruta planta reduce weight found that people who suffering from diabetes supplement lot of vitamin B3 can cause elevated blood sugar, and the more dose, the more serious problems caused by blood sugar.Related article: 3 kinds of people should not eat vitamin