Kezdőlap
Kiadó helyiségek
Bérlők
Szolgáltatásaink
Gyakran ismételt kérdések
Galéria
Dokumentumok
Partnereink
Kapcsolat
Az Ön neve:
Email címe:
Hírek
GAZDASÁGFEJLESZTÉSI PÁLYÁZATOK: több, mint nyolcszoros a túligénylés
Több mint nyolcszoros a túligénylés a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program (GINOP) január 30-án zárult két pályázatán - közölte a Nemzetgazdasági Minisztérium (NGM).

 A szaktárca közleményében emlékeztet arra, hogy a Gazdaságfejlesztési és Innovációs Operatív Program keretében tavaly októberben egy-egy milliárd keretösszegben hirdették meg a munka és a magánélet összehangolását, valamint a fiatalok vállalkozóvá válását támogató pályázati felhívásokat.

A Rugalmas foglalkoztatás elterjesztése a konvergencia régióban című felhívásra 54 pályázat érkezett be közel 9 milliárd forint összegű igénnyel.

A Fiatalok vállalkozóvá válásának támogatására 44 regionális konzorcium nyújtott be támogatási kérelmet összesen több mint 8 milliárd forint támogatásra. A beérkezett pályázatok elbírálása folyamatosan zajlik - írja közleményében az NGM.

A közleményben a szaktárca kiemelte, hogy a munka és a magánélet összehangolásának egyik legfontosabb eszköze a rugalmas foglalkoztatás. A pályázat munkajogi, emberi erőforrás tanácsadásban, szervezetfejlesztésben jártas szolgáltatók kiválasztását célozta, amelyek elvégzik az érdeklődő kkv-k átvilágítását, és a rugalmas foglalkoztatási formák bevezetéséhez a vállalkozás profiljához igazodó átalakítási terveket készítenek, valamint a megvalósítást is segítik. A 2015 utolsó negyedévére tervezett második pályázati lépcső keretében az átvilágított vállalkozások igényelhetnek támogatást a rugalmas foglalkoztatást elősegítő intézkedések megvalósítására - közölte az NGM.

A támogatást igénylőknek vállalniuk kellett legalább 25 kis- és közepes vállalkozás legalább 500 munkakörének átvilágítását és átszervezési javaslatának elkészítését.

A szaktárca tájékoztatása szerint a fiatalok vállalkozóvá válásának most lezárult pályázatán a vidéki régiók mindegyikében egy-egy olyan vállalkozásfejlesztésben, üzleti készségfejlesztésben igazolt tapasztalattal rendelkező szervezet kaphat támogatást, amely az adott régióban vállalja a fiatalok vállalkozói felkészítését. A képzési programban kialakított és jóváhagyott üzleti tervük megvalósításához, új vállalkozásuk induló költségeihez 3 millió forint vissza nem térítendő pénzügyi támogatásban részesülhet mintegy 1000 vállalkozás a 2015 végén megjelenő második pályázati lépcső keretében.

Rákossy Balázs uniós források felhasználásért felelős államtitkár a közleményben hangsúlyozta, hogy egy sikeres Magyarországhoz mindenki munkájára szükség van. A kormány kiemelt célja azok foglalkoztatása, akik eddig élethelyzetükből fakadóan, vagy fiatal koruk miatt szorultak ki a munkaerőpiacról. A jövő generációinak boldogulása, a fiatal tehetségek itthon tartása a magyar kormány deklarált célja.

A kormány 2012 óta számos foglalkoztatási programot indított el a fiatalok munkához juttatása érdekében. Ilyen többek között az Első munkahely garancia program, a 2013-ban elindított Munkahelyvédelmi Akcióterv - pályakezdők és 25 év alatti fiatalok foglakoztatását ösztönző - járulékkedvezményei, és a lakhatási támogatás, írja közleményében az NGM.

Forrás: http://www.pannonnovum.hu/vallalkozoknak/gazdasagfejlesztesi-palyazatok-tobb-mint-nyolcszoros-a-tuligenyles

2015.02.06.

További hírek
Milliós támogatás kkv-knak megújuló energia használatához
Vállalkozóvá válást támogató programok
IX. Nyugat-dunántúli Regionális Innovációs Kiállítás és Találmányi Vásár
Az Európai Bizottság kötelezővé tenné az újrahasznosítható műanyag-csomagolást 2030-ra
Közeleg a 26. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje
Dél-Korea maradt a leginnovatívabb
Széchenyi Kártya - még több segítség a vállalkozásoknak
Három innovációs pályázatot is kiírtak
2018-ban 82 milliárd forint keretösszegű felhívást hirdet meg az NKFI Hivatal
Tíz energetikai innováció, amire érdemes odafigyelni

Projekt neve:

Nagykanizsa Inkubátorház és Innovációs Központ létrehozása

Global Online Shopping Store : Inplussale.com

Projekt kódszáma: NYDOP-10005
Kedvezményezett: Nagykanizsa Megyei Jogú Város Önkormányzata
Közreműködő szervezet:

Nyugat-dunántúli Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft

2 Day Diet is a weight loss supplement that contains a blend of unique Chinese herbs which can prevent the digestion of dietary fat, hence reducing its absorption by the body. Its special formula help to burn, eliminate and reduce fat.Related article: Which nutrients are beneficial for eyes?

 

The study of fruta planta reduce weight found that people who suffering from diabetes supplement lot of vitamin B3 can cause elevated blood sugar, and the more dose, the more serious problems caused by blood sugar.Related article: 3 kinds of people should not eat vitamin